NRG מעריב ראיינו את שמואל בוקסר מיקבי ברקן

תאריך פרסום: 12/17/2008

 
שמואל בוקסר, 59, בעלים ומנכ"ל משותף של יקבי ברקן, נשוי ואב לארבע בנות, מתגורר בנס ציונה. הוא דור חמישי בחקלאות - הסבא של הסבתא שלו, שהיו חקלאים, היו ממקימי נס ציונה בשנת 1883. שמואל בוקסר ממשיך את המסורת.

האם הרגלי צריכת מוצרי מזון ומשקאות השתנו אצלך בעקבות הקריירה שלך?
"כן, ודאי. לפני כן שתיתי משקאות חריפים ופחות יין, היום אני שותה הרבה יותר יין ופחות משקאות
חריפים. חוץ מזה, אני נוסע הרבה מאוד בעולם, מארח הרבה אורחים מחו"ל, כל אורח זה לפחות מסעדה אחת ביום, אז גם צריכת המסעדות שלי מאוד עלתה".

האם אתה שומר על הרגלי תזונה בריאה? האם אתה מקפיד, למשל, על ארוחת בוקר?
"אני משתדל לשמור, וארוחת בוקר שלי זה תפוח עץ".

מה לגבי נשנושים באמצע היום, בישיבות וכדומה?
"לרוב אני לא מנשנש, אבל אם יש ישיבה בצהריים, אז הנשנושים בישיבה הם במקום ארוחת הצהריים. אני מקזז".

ובדרך כלל אתה מקפיד על ארוחת צהריים מסודרת או לפעמים גם שוכח לאכול?
"אני משתדל לאכול צהריים, אבל לפעמים שוכח ולפעמים אין זמן, אז אני מדלג על זה. לרוב, בצהריים אני אוכל סלט או טונה, או סרדינים או קוטג'".

אתה משאיר מקום גם לארוחת ערב?
"ארוחת הערב היא למעשה הארוחה העיקרית אצלי. אני אוכל מה שאשתי מכינה לי - פעם עוף, פעם בקר, פעם דגים, זה משתנה".

האם אתה מקפיד להתעמל, לשמור על הכושר?
"רק בראש, כי אין לי זמן לכך. אני עושה סודוקו כל הזמן בשביל להפעיל את המוח, וגם הולך עדיין
למילואים, אז אני מרגיש כמו הצעירים".
האם אתה אוכל הרבה מחוץ לבית? מהן המסעדות האהובות עליך?
"יוצא לי לאכול הרבה במסעדות. כשאני מארח אורחים במפעל בשעות הצהריים, אז יש לי שתי מסעדות קבועות. אם אין לנו הרבה זמן, אז הולכים ל'אווזי' בצומת ביל"ו, ואם יש זמן, אז אוכלים ב'פרי מגדים' במזכרת בתיה. בערב יש שלוש מסעדות שאהובות עלי ועל משפחתי: 'קלואליס', 'הרברט סמואל' ו'אצל אידי'.
 
מהו הסכום הכי גבוה שהוצאת על ארוחה במסעדה?
"הוצאתי הרבה כסף במסעדה בפריז שנקראת LASSERRE. ארוחה שם עולה 300-200 יורו לבן אדם, תלוי ביין שמזמינים".

מהי המנה הכי אהובה עליך, שבכל עת תשמח לאכול אותה?
"לובסטרים".

מה לעולם לא תאכל?
"חיות מחמד".

איך היית מדמיין את הארוחה המושלמת?
"עם האשה, הבנות והחתנים, ואם זה כבר כולם יחד - אז כבר לא משנה איפה אוכלים".

עם מי היית רוצה לאכול ולשוחח סביב השולחן?
"אין מישהו מיוחד כזה".

האם יש לך איזשהו חלום שקשור לתחום המזון או המשקאות?
"אני רוצה לייצר את היין הכי טוב בארץ, שאפשר יהיה להתגאות בו הרבה שנים, שיעלה הרבה מאוד כסף, אבל יהיה שווה את הכסף הזה. אנחנו עובדים על זה, אבל זה לוקח זמן".
 

בניית אתרים  | חנות וירטואלית  | לימודים בנס ציונה  | יחסי ציבור  | יעוץ משפטי בחינם  | חברת קידום אתרים בגוגל
  תוצאות חיפוש מתוך האתר נס-ציונה www.ness-ziona.co.il
נבנה על ידי EKDESIGN

 © כל הזכויות שמורות לאתר נס-ציונה, חברת אי.קיי.דיזיין בניית אתרי הכרויות ו קידום אתרים.   הזכויות לחלק מהתכנים, לתקצירי התכנים ולתמונות המופיעים באתר שייכים לבעליהם החוקיים וביניהם: וואלה, נענע, YNET, NRG, ספורט 5, גלובס, The Marker, תפוז, הארץ Online, עכבר העיר, rest, ועוד ומאוזכרים באתר ככאלה.  תכנים אשר ניכתבו ע"י צוות מערכת האתר נס-ציונה או למענו מחוייב באישור בכתב בטרם הצגתו באתר אחר ואיזכורים נכונים.  אם ברצונכם שלא להופיע באתר - כיתבו לנו! - אנו מכבדים את זכויותיכם.